Philips Batterier

Her finder du batterier til Philips Heartstart hjertestartere. Både nuværende modeller og ældre Heartstart hjertestartere såsom FR2.

varer
Faldende orden
Vis som
Liste Gitter
  1. Philips Heartstart FR3 batterij
    2.836,25 kr 2.269,00 kr
    Hurtig levering, 2-4 uger Forudsat at produktet er på lager hos vores leverandør. Vi vil gøre vores yderste for at levere dette produkt så hurtigt som muligt. Efter bestilling vil vi holde dig informeret om den forventede leveringsdato.
pr. side

Installation af Philips batterier

Philips har designet sine hjertestartere på en sådan måde, at du nemt selv kan udskifte batteriet. Når du fjerner det gamle batteri fra bagsiden af ​​hjertestarteren og tilslutter det nye batteri, begynder hjertestarteren en selvtest. Du bliver bedt om at teste hjertestarterens knapper. Efter at have gennemført den simple procedure, vender enheden tilbage til OK-status. Bemærk: Det kan være nødvendigt at tilslutte nye elektroder for en korrekt selvtest.

Klik på det enkelte batteri for mere information. Er du stadig i tvivl? Vi vil gerne hjælpe dig! Ring til os på +45 89 88 82 25, send en mail til [email protected] eller chat med os i chatten!