Vores udvalg af hjertestartere bidrager til et hjertesikkert miljø. Udover vores mærkeuafhængige tilbud yder vi også vedligeholdelse af hjertestartere. En velfungerende hjertestarter kan være altafgørende i tilfælde af en nødsituation. Korrekt vedligeholdelse af en hjertestarter kan derfor gøre hele forskellen. Ikke overraskende anbefaler både producenter og sundhedsmyndighederne Trygfonden og Brancheforeningen for Hjertestartere i Danmark strukturel vedligeholdelse.

For at kunne vedligeholde så mange hjertestartere som muligt tilbyder vi forskellige vedligeholdelsesplaner. På den måde leverer vi en løsning, der passer bedst til dine behov.

Hvad er vigtigt i en hjertestarter serviceaftale?

Vedligeholdelse af en automatisk ekstern defibrillator (AED) eller hjertestarter er altafgørende. Det er vigtigt at holde styr på batteriernes og elektrodernes udløbsdato og at udskifte dem i tide. Efter at hjertestarteren har været i brug eller viser fejl, vil du stadig gerne have en fungerende hjertestarter til din rådighed. En lånehjertestarter tilbyder løsningen og sikrer, at du altid har en hjertestarter i et nødstilfælde.

Udover dette er det også vigtigt med jævne mellemrum at teste hjertestarteren. På denne måde kan du være sikker på, at den fungerer korrekt og er klar til brug i tilfælde af en nødsituation. Dette inkluderer en funktionstest, en stødafgivelsestest og (hvis relevant) en temperaturtest. Derudover er det vigtigt at opdatere software. 

Service på hjertestarter – Vores online portal

Når du har fundet den serviceaftale som passer bedst til dine behov, får du adgang til alt hvad vi tilbyder. Med en personlig konto kan du logge ind på serviceportalen og her får du fuld indsigt i planlæging og vedligeholdelse. På den måde har du al information på et sted og kan du for eksempel se hvornår det næste eftersyn finder sted, udløbsdato på elektroder og levetid på batterierne.  Har du en sølv, guld eller platinum aftale så vil inspektionsrapporten også være at finde her. Læs mere om vores metode her.


Hr du brug for hjælp til at vælge den rigtige serviceaftale til din situation? Ring endelig til os.


Vi tilbyder i alt 4 serviceaftaler som varierer i indhold og tjenester. Afhængigt af dine behov, vælger du en serviceaftale som passer bedst til din sutuation. I alle service aftaler får du adgang til vores online portal. Alle service aftaler inkluderer en årlig kontrol af hjertestarteren, med undtagelse af Bronze Serviceaftalen. Når det er ved at være tid til at din hjertestarter skal til eftersyn, modtager du en mail hvor du bedes aftale en dato hvor hjertestarteren hentes og sendes (gratis) til eftersyn i vores service center. I alt er der fire vedligeholdelsesplaner, der er tilgængelige med forskellige tjenester. Afhængig af din situation vælger du en vedligeholdelsesplan, som er den bedste løsning for dig. Ved enhver vedligeholdelsesplan kan du bruge vores serviceportal. Undtagen ved vedligeholdelsesplanen Bronze, vil du ved periodisk vedligeholdelse blive anmodet om at sende hjertestarteren (gratis) til Medisol Service Center. Vi understøtter dette med en uddybning i frakobling og gentilslutning af hjertestarteren.


Guld Serviceaftale – Mest valgt

Guld serviceaftalen er det bedste valg når det kommer til sikkerhed og her få du det meste for pengene.

Vores ISO -13485 certificerede service center sørger for at din hjertestarter altid er klar til brug. Med denne serviceaftale bliver din hjertestarter årligt kontrolleret og vedligeholdt af vores professionelle teknikere og profiterer du af løbende fordele som en statusoversigt i vores Service Portal og en lånehjertestarter hvis din hjertestarter er til syn eller er defekt. Du får ovenikøbet rabat på reservedele.


Platinum Serviceaftale

Vil du ikke overlade noget som helst til tilfældigheder og vil du aflastes fuldstændigt? Så er vores Platinum serviceaftale det rigtige valg. Udover fordelene ved Guld serviceaftalen er alt nemlig inklusiv i denne serviceaftale, det betyder at dine batterier og elektroder f.eks udskiftes helt gratis ved udløb.


Sølv Serviceaftale

Denne serviceaftale er næsten identisk med guld serviceaftalen. Den eneste forskel er at du i sølv aftalen ikke modtager en lånehjertestarter mens din egen hjertestarter er til eftersyn. Det drejer sig om maksimalt en uge hvor din hjertestarter ikke er tilgængelig på det sted den normalt er placeret. En lånehjertestarter er dog inkluderet hvis din hjertestarter har en fejlmelding eller er defekt. Hvis du leder efter en budgetvenlig løsning som samtidig sørger for høj sikkerhed, så er sølvaftalen den helt rigtige løsning for dig.


Bronze Serviceaftale

Hvis du selv er i stand til at holde øje med hjertestarteren. Vi registrerer udløbsdato på elektroder og batterier og sender disse automatisk til dig før udløbsdatoen hvorefter det forventes at du selv udskifter dem. Disse faktureres med 10% rabat. Hvis der opstår en funktionsfejl har du adgang til en lånehjertestarter og hvir hjertestarteren har været i brug udskifter vi elektroder og batterier gratis.  Du får naturligvis også adgang til vores service portal.


Engangsservice af hjertestarter

Har du en hjertestarter og vil du have den gennemtestet og synet en enkelt gang I stedet for at binde dig til en serviceaftale? Så er vores engangsservice noget for dig! Vi henter din hjertestarter og gennemgår en fuld kontrol og eftersyn af hjertestarteren i vores ISO-13485 certificerede service center. Vores uddannede hjertestarter teknikkere sørger for både funtionelle tests og shocktests, og hvis der opstår en fejlmelding løser vi det med det samme. Vi sørger derudover for aktuelle software updates og rengøring af hjertestarteren. Hvis det er nødvendigt udskifter vi batterier og elektroder (faktureres separat). Efter denne fulde kontrol sendes hjertestarteren retur til dig sammen med en inspektionsrapport.  


Alle fordele ved hjertestarter service hos Medisol Service Center

Som den førende hjertestarter specialist i Europa med det største lager og mere end 20 års erfaring i branchen aflaster vi dig og overtager vi al kontrol af din hjertestarter. Vi arbejder efter ISO 13485 standarden og kan derfor garantere den allerhøjeste kvalitet. Med vores store udvalg og diversitet er vi sikre på du kan finde en service aftale som passer til dine behov.

Har du spørgsmål? Så tag endelig kontakt til os.