AEDbutikken.dk | Med hjertet for hjertet

❤ 20 års erfaring ❤ Mere end 50.000 leverede hjertestartere ❤ Vores kunder giver os 9,7

Medisol Service Centre

Vores udvalg af hjertestartere bidrager til et hjertesikkert miljø. Udover vores mærkeuafhængige tilbud yder vi også vedligeholdelse af hjertestartere. En velfungerende hjertestarter kan være altafgørende i tilfælde af en nødsituation. Korrekt vedligeholdelse af en hjertestarter kan derfor gøre hele forskellen. Ikke overraskende anbefaler både producenter og sundhedsmyndighederne Trygfonden og Brancheforeningen for Hjertestartere i Danmark strukturel vedligeholdelse.

For at kunne vedligeholde så mange hjertestartere som muligt tilbyder vi forskellige vedligeholdelsesplaner. På den måde leverer vi en løsning, der passer bedst til dine behov.

Hvad er vigtigt i en hjertestarterserviceaftale?

Vedligeholdelse af en automatisk ekstern defibrillator (AED) eller hjertestarter er altafgørende. Det er vigtigt at holde styr på batteriernes og elektrodernes udløbsdato og at udskifte dem i tide. Efter at hjertestarteren har været i brug eller viser fejl, vil du stadig gerne have en fungerende hjertestarter til din rådighed. En lånehjertestarter tilbyder løsningen og sikrer, at du altid har en hjertestarter i et nødstilfælde.

Udover dette er det også vigtigt med jævne mellemrum at teste hjertestarteren. På denne måde kan du være sikker på, at den fungerer korrekt og er klar til brug i tilfælde af en nødsituation. Dette inkluderer en funktionstest, en stødafgivelsestest og (hvis relevant) en temperaturtest. Derudover er det vigtigt at opdatere software. 

Hjertestarterservice – vores metode

I det øjeblik du har valgt en vedligeholdelsesplan, får du adgang til alt hvad vi tilbyder. Gennem serviceportalen tilbyder vi fuld indsigt i planlægning og udførelse. På denne måde er du fuldstændig aflastet, og takket være den hurtige service tager vedligeholdelsen af ​​en hjertestarter kort tid. Lær mere om vores metode her (hyperlink 'vores metode'). 

En hjertestarter serviceaftale 

At få hjertestarterservice udført af en specialist giver ekstra sikkerhed, fordi alle afgørende kontroller udføres og holdes ajour. Hos os har du mulighed for at vælge din hjertestarterservice. Afhængigt af din situation kan du sammenligne de forskellige planer og træffe det bedste valg. 


Spørgsmål om den rigtige vedligeholdelsesplan til din situation? Ring til os.


I alt er der fire vedligeholdelsesplaner, der er tilgængelige med forskellige tjenester. Afhængig af din situation vælger du en vedligeholdelsesplan, som er den bedste løsning for dig. Ved enhver vedligeholdelsesplan kan du bruge vores serviceportal. Undtagen ved vedligeholdelsesplanen Bronze, vil du ved periodisk vedligeholdelse blive anmodet om at sende hjertestarteren (gratis) til Medisol Service Center. Vi understøtter dette med en uddybning i frakobling og gentilslutning af hjertestarteren.


Medisol Service Center – Gold (Mest populær)

Gold Serviceaftalen er vores bedste valg, når det kommer til pålidelighedhed og sikkerhed. Denne plan inkluderer et årligt periodisk vedligeholdelsestjek af din hjertestarter.

Inspektion, test, rengøring, opdateringer og kontrol for reservedele. Derudover får du 10 % rabat på (hvis relevant) erstatningsmaterialer.

Du vil også bruge vores serviceportal. På vedligeholdelsestidspunktet får du tilsendt en lånehjertestarter, så du til enhver tid har en virkende hjertestarter til din rådighed.


Medisol Service Center – Platinum

Vil du være fuldstændig fri og ikke blive konfronteret med uventede omkostninger? Så er vores Platinum Serviceaftale en god løsning. Udover fordelene ved vores Gold Serviceaftale, har du også gavn af at få udskiftet materialer uden beregning.

Under vedligeholdelsen af ​​din hjertestarter skal materialer muligvis udskiftes for at sikre, at din hjertestarter fungerer som den skal. Disse omkostninger er inkluderet i Platinum Serviceaftalen.


Medisol Service Center – Silver

Brug af Silver Serviceaftalen sikrer en god periodisk kontrol af din hjertestarter. Ingen lånehjertestarter er inkluderet under vedligeholdelse. Vedligeholdelsesperioden er en kort periode, hvor en hjertestarter muligvis ikke er tilgængelig på dit sted. Det skyldes, at vi bruger hurtig logistik og en overskuelig portal.

Udover vedligeholdelsesperioden har du sikkerhed for en fungerende hjertestarter. Desuden er denne vedligeholdelsesplan en budgetvenlig løsning.


Medisol Service Center – Bronze

Hvis du selv kan udføre de periodiske vedligeholdelsestjek, kan du bruge vores Bronze Serviceaftale.

Vi holder styr på, hvornår batterier og elektroder skal udskiftes. Du kan bruge en lånehjertestarter, når der opstår en funktionsfejl. Og når din hjertestarter har været i brug, sender vi de nødvendige elektroder og batterier gratis.

Information om tidligere ydelser og kontakt kan findes i serviceportalen.


Engangsservice af din hjertestarter

Periodisk vedligeholdelse er altafgørende for at sørge for en altid virkende hjertestarter. Men når der er behov for et engangstjek, kan du bruge Engangsservice. På denne måde er hjertestarteren hurtigt klar til indsættelse igen.

Under dette vedligeholdelsestjek er du sikret specialisering og udførelse af korrekte kontroller. Brugen af ​​serviceportalen er inkluderet, men husk at brug af nødtelefonen og en lånehjertestarter ikke er inkluderet.


Fordele ved hjertestarterservice hos Medisol Service Center

Vi hjælper dig med vedligeholdelse. Som hjertestarterspecialist i Europa med det største lager og mere end 20 års erfaring i branchen ved vi, hvad der er vigtigt. Vi arbejder efter ISO 13485 standarden og derfor garanterer vi høj kvalitet. Vi kan nås gennem forskellige kanaler, og vi hjælper dig på Dansk.

Spørgsmål om den rigtige vedligeholdelsesplan til din situation?